Image

Werkplaats

CarProf Autocentrum Gennep is een allround autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Hiermee kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto of bedrijfswagen. Regelmatig onderhoud is essentieel voor de levensduur van de auto. Hierdoor kunnen defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen. Voor bijvoorbeeld onderhoud aan uw auto, een vakantiecheck, diagnose stellen of het vervangen van de distributieriem maar ook voor reparatiewerkzaamheden, een bandenwissel en de APK-keuring bent u bij ons aan het juiste adres.

Betrouwbaarheid
Wij vinden het belangrijk dat afspraken goed nagekomen worden en mogelijke reparaties vooraf met u worden afgestemd. Reparaties worden daarom pas na overleg en met goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk.

Kennis
Bij CarProf Autocentrum Gennep werken gemotiveerde en vakbekwame monteurs. Door middel van bijscholingscursussen blijven we op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

Vervangend vervoer
Staat uw auto in de garage, maar wilt u toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij CarProf Autocentrum Gennep kan er worden gerekend op de beste service. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een leenauto of fiets. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!

Snelservice
Wilt u snel uw ruitenwisser laten vervangen of heeft uw auto plotseling een lekke band? Op kleine reparaties kunt u rustig wachten in onze wachtruimte – uiteraard onder het genot van een kop koffie - terwijl wij meteen met uw auto aan de slag gaan. Wanneer u uw auto wat langer kwijt bent kunt u een leenauto of leenfiets meekrijgen.

Voor schade, onderhoud of autoproblemen bent u bij CarProf Autocentrum Gennep aan het juiste adres!

 

Werkplaats
Image

 

Ook uw auto toevertrouwen aan de professionele medewerkers van Autocentrum Gennep? Neem contact op met ons of plan online een afspraak in onze werkplaats.

 

Wij zijn Carprof

CarProf is een garage voor alle merken en auto's van alle leeftijden. Op basis van heldere offertes, perfecte service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten, wat voor auto ze ook rijden.

CarProf is anders
Door de eerlijke en transparante benadering van CarProf weet u altijd precies waar u aan toe bent. We maken vooraf heldere afspraken zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Nadat het werk aan uw auto is uitgevoerd, laten we precies zien wat we gedaan hebben. Onze heldere communicatie verbetert daarom niet alleen de kwaliteit, maar ook de beleving van onderhoud en reparatie. Bovendien laten we met onze frisse en opgeruimde werkplaats zien dat uw auto in goede handen is.

CarProf biedt zekerheid
Daarnaast geeft CarProf échte zekerheid door 24 maanden internationale garantie te bieden op reparaties en arbeidsloon. Kortom, CarProf is dé autogarage voor onderhoud van alle merken. Maak direct een afspraak of bezoek onze vestiging voor een kennismaking. 

De voordelen van CarProf

  • Garage voor alle merken - CarProf beschikt over up-to-date technische kennis en moderne apparatuur om auto's van alle merken te kunnen onderhouden.
  • 24 maanden garantie - CarProf heeft vertrouwen in haar service. Daarom geven wij 24 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon.
  • Onderhoud volgens het boekje - CarProf voert al het onderhoud volgens fabrieksrichtlijnen uit, met behoud van fabrieksgarantie.
  • Afspraak is afspraak - Bij CarProf weet u vooraf wat de kosten zijn zodat u altijd weet waar u aan toe bent.
  • A-merk onderdelen van originele kwaliteit - CarProf werkt met onderdelen van A-merken die ook door de fabrikant gebruikt worden. Deze monteren we met hoogwaardige gereedschappen.
  • Zichtbaar beter - CarProf is te herkennen aan de frisse, opgeruimde uitstraling en de open aanpak van haar medewerkers.

 

Carprof Autocentrum Gennep