Image

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Er wordt gekeken naar de verkeersveiligheid en milieuprestaties om te controleren of uw voertuig nog veilig deel kan nemen in het verkeer.

Uw auto laten keuren?
CarProf Autocentrum Gennep is RDW-erkend en heeft de bevoegdheid om uw auto te keuren. Uw auto wordt tijdens een APK-keuring beoordeeld op verschillende onderdelen, zoals de verkeersveiligheid, het milieu en de registratie. Uiteraard zullen wij de auto nakijken en eventuele bijkomende kosten om uw auto APK-waardig te maken met u overleggen, voordat wij tot reparatie overgaan. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u waar u aan toe bent. Moet uw voertuig gekeurd worden? Plan dan online een afspraak in.

APK combineren met onderhoudsbeurt
Het is belangrijk dat u zich realiseert dat de APK een momentopname is. Wanneer uw auto goedgekeurd is voor de APK, is dit geen garantie dat de auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Bij een APK gaat er bijvoorbeeld weinig aandacht uit naar de toestand van de motor, waardoor u zelfs een dag na de APK al met onherstelbare pech kunt komen te staan. Wij raden daarom aan om regelmatig onderhoud aan uw auto uit te laten voeren.

Wanneer APK keuren?
Wist u dat u uw auto al tot twee maanden voor uw APK-vervaldatum kan laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt? Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

CarProf Gennep steunt Fonds Slachtofferhulp d.m.v. APK 
Met onze APK actie benadrukken we de relatie tussen goed onderhoud en veiligheid. Als CarProf aangesloten autobedrijf bieden wij kwalitatief vakmanschap en doneren daarbovenop per uitgevoerde APK € 0,50 aan TrafVic-Kids van Fonds Slachtofferhulp. Lees meer ❭

 

Apk Autocentrum Gennep
Image

 

Moet uw voertuig ook gekeurd worden in verband met de APK? Wilt u ons daarvoor inschakelen? Neem dan contact op of plan online een afspraak in onze werkplaats in.